Trailer voor Netflix serie The One

Je perfecte partner vinden met behulp van een DNA-test? Dat is precies waar het om draait in de nieuwe Netflix serie The One. Alles draait om liefde en leugens als een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontdekt om de ideale partner te vinden, en een gewaagde nieuwe datingservice ontwikkelt. Vanaf 12 maart is de serie te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

The One op Netflix

The One speelt zich vijf minuten in de toekomst af, in een wereld waar een DNA-test je perfecte partner kan vinden – de persoon op wie je genetisch voorbestemd bent om hartstochtelijk verliefd te worden. Ongeacht hoe goed je relatie is, wie van ons kan eerlijk zeggen dat we er niet over nagedacht hebben of er iemand beter is? Wat als een haarmonster voldoende is om ze te vinden? Het idee is simpel, maar de implicaties zijn explosief. We zullen nooit meer op dezelfde manier over liefde en relaties denken.

De hoofdrol wordt gespeeld door Hannah Ware. Zij kruipt in de huid van Rebecca en is de oprichtster van het bedrijf MatchDNA. Andere rollen zijn er voor Wilf Scolding, Dimitri Leonidas, Amir El-Masry.

The One wordt op 12 maart gelanceerd op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter