Trailer voor Netflix serie The Recruit met Noah Centineo

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Recruit, de aanstaande actiespionageserie met in de hoofdrol Noah Centineo. Alle afleveringen zijn vanaf 16 december beschikbaar voor streaming.

De video toont een aanstormend CIA-advocaat wiens eerste missie ertoe leidt dat hij betrokken raakt bij gevaarlijke internationale politiek wanneer een voormalige aanwinst de geheimen van de dienst dreigt te onthullen.

The Recruit serie

De serie draait om Owen Hendricks (Noah Centineo), een jonge CIA-advocaat wiens eerste werkweek op zijn kop staat wanneer hij een dreigbrief ontdekt van voormalig asset Max Meladze (Laura Haddock), die van plan is het bureau te ontmaskeren, tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. Owen raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke en vaak absurde wereld van machtspolitiek en ondeugende spelers, terwijl hij de wereld rondreist in de hoop zijn opdracht te voltooien en indruk te maken bij de CIA.

De hoofdrollen worden gespeeld door Noah Centineo, Laura Haddock, Aarti Mann, Colton Dunn, Fivel Stewart, Daniel Quincy Annoh, Kristian Bruun, Vondie Curtis Hall, Byron Mann, Angel Parker en Kaylah Zander.

The Recruit is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Alexi Hawley, die ook dienst doet als showrunner. De serie is uitvoerend geproduceerd door Centineo, Doug Liman, Gene Klein en David Bartis namens Hypnotic, Adam Ciralsky en Charlie Ebersol.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter