Trailer voor Netflix serie The Watcher

Netflix heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor Ryan Murphy’s aankomende whodunit-serie The Watcher. In de komende serie zullen Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale, Mia Farrow te zien zijn. De reeks gaat op 13 oktober in première op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

The Watcher 

Nadat de familie Brannock is ingetrokken in wat hun droomhuis in een buitenwijk had moeten zijn, wordt het al snel een hel. Onheilspellende brieven van iemand die zichzelf ‘The Watcher’ noemt zijn nog maar het begin als de sinistere geheimen van de buurt naar buiten komen. Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van het beruchte ‘Watcher’-huis in New Jersey.

Netflix won oorspronkelijk de biedingsoorlogen voor The Watcher in 2018, en de ontwikkeling van het project duurde de hele tijd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale, Mia Farrow.

The Watcher is vanaf 13 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter