Trailer voor Netflix serie Unorthodox

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de Joodse drama serie Unorthodox. Deze kun je hieronder bekijken. De serie is gebaseerd op het echte leven van Deborah Feldman, die opgroeide in de orthodoxe chassidische gemeenschap van Williamsburg in New York.

Een jonge vrouw zoekt onafhankelijkheid en verlaat haar ultraorthodoxe Joodse gemeenschap in New York om in Berlijn een nieuw leven te beginnen. Maar net als ze aan haar vrijheid begint te wennen, wordt ze alsnog geconfronteerd met haar verleden.

Een Netflix Original-serie gebaseerd op de New York Times-bestseller ‘Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots’ van Deborah Feldman. Feldman werd in 1986 geboren in Williamsburg, Brooklyn. Zij groeide op in een Chassidische Satmar-familie waar alleen Jiddisch werd gesproken. Andere talen waren verboden. Haar moeder maakte zich ervan los toen Deborah nog jong was. Omdat haar vader niet voor haar kon zorgen, namen haar orthodoxe grootouders de opvoeding over. Toen ze 17 was trouwde ze in een gearrangeerd huwelijk en op 19-jarige leeftijd kreeg ze een zoon. Toch was dat allesbehalve het leven wat ze wilde. Ze wilde graag studeren en schreef zich in aan het Sarah Lawrence College in New York. Die jaren hebben haar zodanig gevormd dat ze haar man en de gemeenschap uiteindelijk heeft verlaten.

De regie is in handen van Maria Schrader. In de hoofdrollen zien we Shira Haas, Jeff Wilbusch en Amit Rahav.

Unorthodox is een vierdelige mini-reeks en is vanaf 26 maart beschikbaar op Netflix.

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film– en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram