Trailer voor Netflix thriller I Came By met Hugh Bonneville en George MacKay

Netflix heeft een officiële trailer uitgebracht voor de nieuwste dramathrillerfilm getiteld I Came By, met in de hoofdrollen Downton Abbey-acteur Hugh Bonneville en 1917-acteur George MacKay. De film is vanaf 31 augustus beschikbaar op Netflix.

De I Came By trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont Toby, een rebelse graffitikunstenaar die dol is op het vernielen van huizen van rijke mensen. Wanneer hij zich richt op een populaire rechter, komt Toby terecht in een situatie waaraan hij niet kan ontsnappen, omdat hij per ongeluk het sinistere geheim van de rechter onthult.

I Came By

I Came By op Netflix

Een paar opstandige, jonge graffitischrijvers, Toby en Jay, richten zich regelmatig op de huizen van de rijke elite en de heersende klasse van het VK. Als Toby inbreekt in het huis van de beroemde voormalige rechter van het Hooggerechtshof Sir Hector Blake, ontdekt hij een schokkend geheim dat hemzelf en zijn naasten in gevaar brengt.

I Came By wordt geregisseerd door BAFTA-winnaar Babak Anvari (Under the Shadow) op basis van een scenario dat hij samen met Namsi Khan schreef. De film heeft rollen voor Hugh Bonneville, George MacKay, Percelle Ascott, Kelly MacDonald, Varada Sethu, Gabriel Bisset-Smith en Antonio Aakeel.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter