Trailer voor Netflix’s Another Life met Katee Sackhoff

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende sci-fi-dramaserie Another Life, met Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) en Tyler Hoechlin (Supergirl) in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder!

Wanneer een mysterieus buitenaards artefact op aarde landt, moet commandant Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) de eerste interstellaire missie van de mensheid naar zijn planeet van oorsprong leiden, terwijl haar echtgenoot (Justin Chatwin) probeert om het eerste contact met het artefact te maken. Another Life, gemaakt door showrunner Aaron Martin (Slasher, Saving Hope), onderzoekt het wonder van het leven, hoe kostbaar leven is in een universum dat grotendeels leeg is, en de moeite die we zullen doen om diegenen te beschermen waarvan we houden.

De serie heeft rollen voor Katee Sackhoff als Niko Breckinridge, evenals Selma Blair als Harper Glass, Tyler Hoechlin als Ian Yerxa, Samuel Anderson als William, Elizabeth Faith Ludlow als Cas Isakovic en Justin Chatwin als Erik Wallace.

Er zijn ook rollen voor AJ Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Jessica Camacho, Barbara Williams en Lina Renna.

Martin is tevens uitvoerend producent naast Noreen Halpern (Rookie Blue, Haven) via haar banner Halfire Entertainment (Alias ​​Grace). De eerste twee afleveringen van de serie worden geregisseerd door Omar Madha (The 100, 24: Live Another Day, The Blacklist).

Another Life gaat op donderdag 25 juli in première!

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film– en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram