Trailer voor Netflix’s Chilling Adventures of Sabrina Part 2

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de supernatural teen horror serie Chilling Adventures of Sabrina Part 2. Deze kun je hieronder bekijken.

Chilling Adventures of Sabrina Part 2

De wereld is hard en Sabrina heeft snode plannen. Nadat Sabrina het Book of the Beast heeft ondertekend, kan ze maar moeilijk een balans vinden tussen haar plek in de wereld en haar nieuwe, duistere zijde. In deel 2 staat Sabrina voor nieuwe uitdagingen en moet ze kiezen tussen haar oude vriend Harvey Kinkle en de sexy tovenaar Nicholas Scratch. Ze heeft dan wel haar naam aan de Dark Lord gegeven, maar toch durft ze de boel op stelten te zetten

De serie, waarin Kiernan Shipka (Mad Men) de titelrol speelt, was opgepikt door Netflix nadat de eerste ontwikkeling begon bij The CW in een deal voor twee seizoenen, met een overeenkomst om beide seizoenen achter elkaar te filmen. Het eerste seizoen ging in première op de streaming-service op 26 oktober en kreeg lovende kritieken van critici en publiek vanwege de donkere visuals, griezelige toon en de prestaties van Shipka.

Shipka wordt vergezeld door Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Ross Lynch en Bronson Pinchot.

Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) schrijft de adaptatie en zal uitvoerend produceren. Chilling Adventures of Sabrina is gebaseerd op de gelijknamige comic book, die de oorsprong en avonturen van Sabrina the Teenage Witch herdefinieert als een donker coming-of-age verhaal. Qua toon in de serie in lijn met Rosemary’s Baby en The Exorcist. In de serie worstelt Sabrina met haar dualistische aard – half-heks, half-sterfelijk – en probeert deze te verenigen, terwijl ze zich staande houdt tegenover de kwade krachten die haar, haar familie en de mensheid bedreigen.

 Chilling Adventures of Sabrina Part 2 moet vanaf 5 april te zien zijn.