Trailer voor Netflix’s Extraction met Chris Hemsworth

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Extraction, de aankomende Russo Brothers-geproduceerde actiethrillerfilm met MCU-ster Chris Hemsworth als onverschrokken huurling Tyler Rake. De film is geregisseerd door Atomic Blonde stuntcoördinator Sam Hargrave en verschijnt op 24 april op Netflix. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Extraction

Tyler Rake (Chris Hemsworth) is een onverschrokken huursoldaat die niets meer te verliezen heeft. Wanneer de zoon van een gevangen internationale crimineel ontvoerd is, wordt Rake ingeschakeld om hem terug te vinden. Maar in de krochten van de donkere, duistere onderwereld van wapen- en drugshandelaren verandert de onmogelijke zelfmoordmissie in een levensveranderende ervaring voor Rake en de jongen.

De cast bestaat uit Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok), David Harbor (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) en nieuwkomer Rudhraksh Jaiswal. De film wordt geproduceerd door Netflix. Joe Russo heeft het script geschreven terwijl Sam Hargrave, bekend van zijn stuntwerk in meerdere MCU-films en kleine rollen in actiefilms zoals Atomic Blonde, zijn regiedebuut maakt met de film.

Extraction wordt geproduceerd door Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo via hun AGBO-banner samen met Hemsworth, Mike Larocca en Eric Gitter.