Trailer voor Netflix’s fantasy film Slumberland met Jason Momoa

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Slumberland, het aankomende fantasy-avontuur met in de hoofdrollen Jason Momoa en Marlow Barkley. De film zal in november beschikbaar zijn voor streaming.

De video, die je hieronder kunt bekijken, laat een jong meisje zien terwijl ze op een onvergetelijke reis gaat naar de titulaire droomwereld waar al haar wensen kunnen uitkomen. Het biedt ons ook een nieuwe kijk op Momoa’s karakter, die schijnbaar een inwoner van Slumberland is.

Slumberland wordt geregisseerd door Francis Lawrence (Constantine), die momenteel in productie is voor The Hunger Games-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes, de vijfde film die hij regisseert voor de blockbuster-franchise. De Netflix-film, die is gebaseerd op Windson McCay’s strip getiteld Little Nemo in Slumberland, is geschreven door David Guion en Micahel Handelman.

Slumberland trailer

Een jong meisje (Marlow Barkley) ontdekt een geheime kaart naar de droomwereld van Slumberland. Met de hulp van een excentrieke outlaw (Jason Momoa) hoopt ze haar overleden vader weer te kunnen zien.

De film heeft rollen voor Jason Momoa (Aquaman), Marlow Barkley (Single Parents), Weruche Opia (I May Destroy You), India de Beaufort (One Tree Hill), Kyle Chandler (King Kong) en Chris O’Dowd (Gulliver’s Travels).

Slumberland wordt geregisseerd door Francis Lawrence op basis van een scenario door David Guion en Micahel Handelman. De film wordt geproduceerd door Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, David Ready en Cameron MacConomy, met Guion, Handelman en Ray Angelic als uitvoerend producent.

Slumberland is vanaf november 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter