Trailer voor Netflix’s Outside the Wire met Anthony Mackie

Netflix heeft de teaser-trailer vrijgegeven voor de aankomende sciencefiction-actiefilm getiteld Outside the Wire, met Anthony Mackie die een speciale Android-achtige soldaat wordt. De film zal beschikbaar zijn op 15 januari 2021. Bekijk de trailer hieronder!

Outside the Wire op Netflix

Outside the Wire speelt zich af in de zeer nabije toekomst en gaat over een gevallen dronepiloot die naar een dodelijke gemilitariseerde zone wordt gestuurd. Hier merkt hij dat hij werkt voor een android-officier die de taak heeft om een ​​doomsdag device te lokaliseren voordat opstandelingen dat doen.

De film heeft rollen voor Anthony Mackie (Captain America: Civil War), Damson Idris (Snowfall, Black Mirror), Emily Beecham (Into the Badlands), Michael Kelly (House of Cards), Pilou Asbæk (Game of Thrones) en Enzo Cilenti.

De film markeert de nieuwste samenwerking van Mackie met Netflix, die hebben samengewerkt aan het tweede seizoen van de sci-fi-serie Altered Carbon en de sciencefictionfilm IO. Hij zal vervolgens te zien zijn in de langverwachte MCU-serie The Falcon and the Winter Soldier van Disney+.

Outside the Wire is geregisseerd door Mikael Håfström naar een scenario dat mede is geschreven door Rob Yescomber en Rowan Athale. Naast de hoofdrol zal Mackie de film ook produceren samen met Brian Kavanaugh-Jones, Ben Pugh, Erica Steinberg en Jason Spire, die Mackie’s Inspire Entertainment vertegenwoordigt.

Outside the Wire is vanaf 15 januari 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter