Trailer voor Netflix’s Polar met Mads Mikkelsen

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor de aankomende Polar adaptatie, met Mads Mikkelsen als The Black Kaiser, ‘s werelds beste huurmoordenaar. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Polar is geregisseerd door de beroemde Zweedse regisseur en drummer Jonas Åkerlund (Lords of Chaos) op basis van het scenario geschreven door Jayson Rothwell (Silent Night). De film is gebaseerd op de Dark Horse actie noir graphic novel Polar: Came From the Cold van Victor Santos. De beste huurmoordenaar ter wereld, Duncan Vizla (Mikkelsen), oftewel The Black Kaiser, is in afwachting van zijn pensionering wanneer zijn voormalige werkgever hem als een aansprakelijkheid voor het bedrijf bestempelt. Tegen zijn zin komt hij terug in het spel en gaat hij het opnemen tegen een leger jongere, snellere, meedogenloze moordenaars die voor niets stoppen om hem tot zwijgen te brengen.

De film is een coproductie van Constantin Film / Bolt Pictures, in samenwerking met Dark Horse Entertainment. De hoofdrollen worden gespeel door Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Rogue One), Vanessa Hudgens (Spring Breakers, Beastly), Katheryn Winnick (Vikings) en Matt Lucas (Alice In Wonderland, Doctor Who).

Netflix zal de film wereldwijd uitbrengen op 25 januari 2019.