Trailer voor Netflix’s post-apocalyptische serie Daybreak

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de post-apocalyptische dramedy serie Daybreak, met tieners die de wereld overnemen terwijl alle volwassenen in zombies veranderen. De serie is te zien vanaf 24 oktober. Bekijk de video hieronder!

Daybreak

Daybreak is gebaseerd op de grafische romanreeks van Brian Ralph met dezelfde naam en is een subversieve donkere komedie waarin de 17-jarige middelbare school outcast Josh op zoek is naar zijn vermiste vriendin Sam in post-apocalyptisch Glendale, Californië. Samen met een groep buitenbeentjes, waaronder de 12-jarige pyromaan Angelica en Josh’s voormalige middelbare school-pestkop Wesley, probeert Josh in leven te blijven tussen de horde van Mad Max-stijl bendes (slechte jocks, cheerleaders en Amazon-krijgers) , zombie-achtige wezens genaamd Ghoulies, en al het andere dat deze dappere nieuwe wereld bevat.

In de reeks zijn er rollen voor Colin Ford als Josh Wheeler, Alyvia Alyn Lind als Angelica, Matthew Broderick als Principal Burr, Sophie Simnett als Sam Dean, Gregory Kasyan als Eli Cardashyan, Krysta Rodriguez als Ms. Crumble, Jeanté Godlock als Mona Lisa en Cody Kearsley als Turbo Bro Jock.

Daybreak is gemaakt door Aron Eli Coleite (Star Trek: Discovery, Heroes) en Brad Peyton (Frontier, Rampage), die ook dienen als uitvoerende producenten samen met Jeff Fierson (Frontier).