Trailer voor Netflix ‘s Project Power met Jamie Foxx

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van de nieuwste sciencefiction-misdaadfilm Project Power van het filmmakersduo Nerve Ariel Schulman en Henry Joost. De video toont Oscar-winnaar Jamie Foxx en Golden Globe-genomineerde Joseph Gordon-Levitt terwijl hun personages proberen een drugshandel af te breken, die pillen produceert waarmee mensen superkrachten kunnen verwerven. De film is beschikbaar voor streaming op vrijdag 14 augustus. Bekijk de trailer hieronder.

Project Power op Netflix

In de straten van New Orleans wordt de mysterieuze drug ‘Power’ verspreid die elke gebruiker tijdelijk een unieke superkracht geeft. Het addertje onder het gras? Je weet op voorhand niet welk effect de  pil heeft. Terwijl sommigen een kogelvrije huid, onzichtbaarheid of een andere kracht ontwikkelen, kan het effect ook dodelijk zijn. Wanneer ‘Power’ in het misdaadcircuit terechtkomt escaleert de situatie en moet een agent (Joseph Gordon-Levitt) samenwerken met een jonge dealer (Dominique Fishback) en een oorlogsveteraan met persoonlijk vendetta (Jamie Foxx). Om de drugsbende te stoppen moet het drietal zelf alle risico’s ondergaan die het nemen van ‘Power’ met zich meebrengt.

Project Power heeft rollen voor Jamie Foxx (Ray, The Amazing Spider-Man 2), Joseph Gordon-Levitt (Inception) en Dominique Fishback (The Deuce). Er zijn tevens rollen voor Rodrigo Santoro (Westworld), Amy Landecker (Transparent), rapper Colson Baker aka Machine Gun Kelly (Nerve), Allen Maldonado, Andrene Ward-Hammond en Kyanna Simpson.

Project Power wordt geregisseerd door Ariel Schulman en Henry Joost vanuit een script geschreven door Mattson Tomlin (The Batman). Het wordt geproduceerd door Eric Newman (Narcos, Bright) en Bryan Unkeless (I, Tonya). Dit project wordt Foxx en Gordon-Levitt’s allereerste onderneming met Netflix.

Project Power is vanaf vrijdag 14 augustus op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter