Trailer voor Netflix film Rebecca met Lily James & Armie Hammer

Netflix heeft de eerste trailer en poster voor de film Rebecca vrijgegeven, hun nieuwe bewerking van het gotische meesterwerk van Daphne du Maurier met Lily James en Armie Hammer in de hoofdrol. In de film verhuist een pasgetrouwde vrouw naar het statige landgoed van haar man, waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huishoudster en de geest van zijn overleden vrouw. Rebecca is vanaf 21 oktober 2020 te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de Rebecca trailer en poster.

Rebecca Netflix

Rebecca op Netflix

Het boek van van Daphne du Maurier werd miljoenen keren verkocht en inspireerde Alfred Hitchcock tot het maken van een van zijn beste films. Du Maurier liet zich inspireren door de klassieker Jane Eyre van Charlotte Brontë. Tachtig jaar later wordt Rebecca opnieuw verfilmd door Netflix.

Na een wervelende romance in Monte Carlo met de knappe weduwnaar Maxim de Winter (Armie Hammer), arriveert een pasgetrouwde jonge vrouw (Lily James) in Manderley, het imposante familiedomein van haar nieuwe echtgenoot aan de Engelse kust. Naïef en onervaren, begint ze zich te nestelen in de attributen van haar nieuwe leven, maar ze moet vechten tegen de schaduw van Maxim’s eerste vrouw, de elegante en urbane Rebecca, wiens beklijvende erfenis in leven wordt gehouden door Manderley’s sinistere huishoudster, mevrouw Danvers (Kristin Scott Thomas).

Naast Lily James en Armie Hammer zijn er in de film Rebecca ook rollen voor Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth en Bill Paterson.

Geregisseerd door Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) en geproduceerd door Eric Fellner, Tim Bevan en Nira Park of Working Title Films (Emma, ​​Darkest Hour).

Rebecca heeft een scenario van Jane Goldman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse. Rebecca verschijnt op 21 oktober 2020 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter