Trailer voor Netflix’s rom-com Love Wedding Repeat met Sam Claflin

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van de aanstaande romantische komedie Love Wedding Repeat van regisseur Dean Craig. Bekijk de trailer hieronder. In de film doet Sam Claflin‘s Jack z’n best om te voorkomen dat de bruiloft van zijn jongere zus in complete chaos verandert. De film heeft ook rollen voor Olivia Munn en Freida Pinto.

Love Wedding Repeat is een innovatieve romantische komedie over de kracht van toeval, alternatieve versies van dezelfde bruiloft ontvouwen zich terwijl Jack probeert ervoor te zorgen dat zijn kleine zusje de perfecte trouwdag heeft. Maar hij zal moeten jongleren met een boze ex-vriendin, een ongenode gast met een geheim, een misplaatst slaapmiddel en onverwacht herenigd met het meisje van zijn dromen dat ontsnapte, Dina. Als hij hierin slaagt, kan Jack een eigen happy end vinden.

De film heft hoofdrollen voor Sam Claflin (The Hunger Games films, Me Before You) als Jack, Olivia Munn (The Predator) als Dina, Freida Pinto (Slumdog Millionaire) als Amanda, Joel Fry (Game of Thrones) als Bryan en Eleanor Tomlinson (The War of the Worlds-serie) als Hayley. Daarnaast zijn er rollen voor Tim Key, Aisling Bea, Jack Farthing en Allan Mustafa.

Love Wedding Repeat is geschreven en geregisseerd door Dean Craig. De film is een productie van Notorious Pictures en Tempo Productions met Guglielmo Marchetti en Piers Tempest als producenten.

Vanaf 10 april beschikbaar.