Trailer voor Netflix’s sci-fi thriller I Am Mother

Bekijk hieronder de internationale trailer voor Netflix’s aankomende sci-fi thriller I Am Mother (via Bloody Disgusting). We krijgen een eerste blik op het personage van Oscar-winnaar Hilary Swank en Rose Byrne als de stem van de titulaire robotantagonist. De film is beschikbaar vanaf 7 juni op Netflix.

I Am Mother

Hilary Swank (Trust, Million Dollar Baby), Rose Byrne (Angie Tribeca) en Clara Rugaard zijn allemaal te zien in de sci-fi thriller over een tienermeisje dat de eerste is van een nieuwe generatie mensen die wordt opgevoed door Mother, een robot die is ontworpen om de aarde opnieuw te bevolken na het uitsterven van de mensheid. Maar de unieke relatie van het paar wordt bedreigd wanneer een gewonde vreemdeling arriveert met nieuws dat vraagtekens zet bij alles wat Daughter is verteld over de buitenwereld en de bedoelingen van haar moeder.

De robot is gemaakt door WETA Workshop, die bekend staat om hun werk aan Avatar en The Lord of the Rings.

I Am Mother markeert het regiedebuut van Grant Sputore, op basis van een script door Michael Lloyd Green en gebaseerd op een verhaal van Sputore en Green. Kelvin Munro produceert voor The Penguin Empire naast Timothy White voor Southern Light Films. Uitvoerende producenten zijn Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas en Jean-Luc De Fanti voor Rhea Films, Bryce Menzies, Grant Sputore, Philip Wade en John Wade.

De film beleefde zijn wereldpremière afgelopen 25 januari op het Sundance Film Festival.