Trailer voor Netflix’s supernatural thriller serie Archive 81

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Archive 81, de aanstaande bovennatuurlijke thriller, die zal worden geleid door Emmy-genomineerde Mamoudou Athie en Dina Shihabi. De serie gaat volgende week op 14 januari in première.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht twee gesplitste tijdlijnen die verbonden zijn door een reeks videobanden. Het bevat twee personages die plotseling betrokken raken bij een gevaarlijk onderzoek naar de duistere geheimen van het Visser-gebouw.

 

Archive 81

Archive 81

Archive 81 is een origineel verhaal dat losjes is geïnspireerd op de populaire podcast met dezelfde naam. Het horrordrama met Mamoudou Athie (Jurassic World: Dominion), Dina Shihabi (Daredevil), Martin Donovan (Tenet), Matt McGorry (How to Get Away with Murder), Julia Chan (Katy Keene), Evan Jonigkeit (Sweetbitter) en Ariana Neal (Hidden Figures).

Het volgt archivaris Dan Turner, die een taak op zich neemt om een ​​verzameling beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren. Door het werk van een documentairemaker genaamd Melody Pendras te reconstrueren, wordt hij betrokken bij haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Vissersflatgebouw. Terwijl het seizoen zich over deze twee tijdlijnen ontvouwt, merkt Dan dat hij langzaamaan geobsedeerd raakt door te ontdekken wat er met Melody is gebeurd. Wanneer de twee personages een mysterieuze band vormen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette.

Archive 81 is uitvoerend geproduceerd door Rebecca Sonnenshine en James Wan, de maker van The Conjuring Universe, met Sonnenshine ook als showrunner. Michael Clear van Atomic Monster, Rebecca Thomas, Antoine Douaihy en Paul Harris Boardman zijn ook uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter