Trailer voor Netflix’s La Vita Davanti a Sé met Sophia Loren

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende drama La Vita Davanti a Sé (The Life Ahead), met in de hoofdrol Academy Award-winnaar Sophia Loren (Two Women). De film verschijnt komende maand in een aantal bioscopen en op Netflix op 13 november. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

La Vita davanti a sé

La Vita Davanti a Sé

In de kleurrijke Italiaanse havenstad Bari heeft de straatwijze 12-jarige Senegalese wees Momo (Ibrahima Gueye) de ambitie om zijn fortuin te maken in de onderwereld van de schaduwrijke steegjes van de stad. Op een dag steelt hij een zak met spullen van de bejaarde Madame Rosa (Sophia Loren), een overlevende van de Holocaust die een karig inkomen verdient door de kinderen op te voeden van prostituees met wie ze ooit de straat deelde. Als Momo gedwongen wordt haar excuses aan Rosa aan te bieden, stemt ze met tegenzin in om hem tijdelijk op te nemen en vinden de twee eenzame individuen een onwaarschijnlijke familie in elkaar door een diepe en onconventionele band. De geestverwanten raken verbonden met een gemeenschappelijke bestemming die de loop van hun leven zal veranderen.

La Vita Davanti a Sé is geregisseerd door Edoardo Ponti en geadapteerd door Ponti en Ugo Chiti op basis van Romain Gary’s roman The Life Before Us. In de film zijn er ook rollen voor Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri, Iosif Diego Pirvu, Massimiliano Rossi, Abril Zamora en Babak Karimi. Het drama werd geproduceerd door Palomar in samenwerking met de Artemis Rising Foundation met de steun van Regione Puglia, Puglia Promozione en de Apulia Film Commission.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter