Trailer voor Netflix’s The Silence

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de suspense/horrorfilm The Silence. Deze kun je hieronder bekijken. De film volgt een gezin terwijl ze proberen te navigeren door een wereld met mysterieuze wezens die met geluid jagen. Dit klinkt allemaal een beetje als A Quiet Place, maar in The Silence hebben de personages niet alleen te kampen met deze mysterieuze wezens, ze hebben ook te maken met hun medemensen die een aantal extreme posities op de nieuwe wereld innemen.

The Silence

The Silence is het verhaal van een gezin dat worstelt met het overleven in een wereld die wordt geterroriseerd door een dodelijke, oervariant die al tientallen jaren in de pikdonkerheid van een enorm ondergronds grottenstelsel kweekt, alleen jagend met hun acute gehoor. Terwijl het gezin hun toevlucht zoekt in een afgelegen plek waar ze de invasie kunnen afwachten, beginnen ze zich af te vragen wat voor soort wereld er zal overblijven.

De film wordt geregisseerd door John Leonetti (Annabelle). Hoofdrollen worden gespeeld door Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Stanley Tucci (The Lovely Bones, Spotlight), Miranda Otto (Homeland, Annabelle: Creation) en John Corbett (Sex and the City).

The Silence is vanaf 10 april te zien op Netflix.