Trailer voor Netflix serie Work It met Sabrina Carpenter

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van Laura Terruso‘s aankomende coming-of-age danskomedie getiteld Work It, met voormalig Disney Channel-ster Sabrina Carpenter en YouTube-sensatie Liza Koshy terwijl ze proberen van underdogs een dansteam te vormen. De film is geproduceerd door Grammy-winnaar Alicia Keys en is beschikbaar voor streaming op vrijdag 7 augustus. Bekijk de video hieronder.

Work It op Netflix

De dansfilm volgt Quinn Ackerman (Sabrina Carpenter) die hoopt toegelaten te worden op de universiteit van haar dromen. Dat hangt echter af van haar prestaties tijdens een danswedstrijd. Met een bijeengeraapt groepje dansers neemt ze het op tegen de beste dansers van de school, maar dan moet ze wel eerst zelf leren dansen.

Work It is afkomstig van de producenten van The Kissing Booth en To All the Boys I’ve Loved Before. Bijrollen zijn er voor Liza Koshy, Keiynan Lonsdale, Drew Ray Tanner, Michelle Buteau en Jordan Fisher.

De film is geregisseerd door Laura Terruso (Good Girls Get High) op basis van een scenario door Alison Peck.

Work It is vanaf vrijdag 7 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter