Trailer voor Never Have I Ever seizoen 4

Jouw favoriete chaotische tiener en haar vrienden zijn terug voor Never Have I Ever seizoen 4! Het vierde en laatste seizoen heeft meer drama, meer romantiek… en een nieuwe hartenbreker? Bekijk hieronder de trailer.

Never Have I Ever seizoen 4

Never Have I Ever is geïnspireerd op Mindy Kaling‘s eigen jeugd en vertelt over het gecompliceerde leven van een moderne Indiase tienermeisje. In de serie zijn ook rollen voor de Canadese nieuwkomer Maitreyi Ramakrishnan in de rol van Devi, een overpresterende middelbare scholier met een kort lontje die haar in moeilijke situaties brengt.

Tevens zijn er rollen voor Poorna Jagannathan (The Night Of) als Devi’s moeder genaamd Nalini, Richa Moorjani (9-1-1) als Kamala, Benjamin Norris (The Pregame) als Trent Harrison, Adam Shapiro (Sense8) als Mr. Shapiro, Ramona Young (DC’s Legends of Tomorrow) als Eleanor, Martin Martinez (Marvel’s Runaways) als Oliver, Jaren Lewison als Ben, Christina Kartchner als Eve en Jack Seavor McDonald als Erick Perkins.

Never Have I Ever is mede gecreëerd en mede geschreven door Mindy Kaling en Lang Fisher (Brooklyn Nine-Nine). 3 Arts’ Howard Klein en David Miner zullen samen met Kaling en Fisher produceren, die ook de showrunners van de serie zullen zijn. Het project markeert de tweede samenwerking tussen Kaling en Fisher, die beiden hebben meegewerkt aan de romantische komedieserie The Mindy Project.

Kaling is vooral bekend om haar werk als acteur, schrijver, regisseur en producent in comedy series zoals The Office tegenover Steve Carell en John Krasinski; en The Mindy Project met Chris Messina (Birds of Prey), Ed Weeks en Anna Camp.

Never Have I Ever seizoen 4 verschijnt in 2023 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter