Trailer voor nieuwe Costa!! film

Vandaag is de eerste trailer vrijgegeven van de film Costa!!. Deze kun je hieronder bekijken. Het is de bedoeling dat Costa!! in maart 2022 in de bioscopen te zien is.

Costa!! trailer

Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als ‘proppers’ in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek ‘Costa!’ en verzorgen daar de dagelijkse dansshow. Proppers zien er goed uit, kunnen goed dansen en hebben nooit aandacht tekort. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden Janet, Angela, Joyce & Maureen. Janet is een spontane meid die voor het eerst samen met haar zus Angela en diens arrogante vriendinnen op vakantie gaat. Wanneer de dames ‘s avonds Costa! bezoeken blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt ze door Rens gevraagd om het dansteam van de discotheek te komen versterken. Janet vindt Rens erg leuk maar hij toont weinig interesse in haar. Maar wanneer een televisiezender een danswedstrijd organiseert tussen de concurrerende discotheken komt daar verandering in. Want om de grote concurrent ‘The Empire’ te verslaan heeft hij Janet hard nodig.…

De cast bestaat onder andere uit Abbey Hoes, Soy Kroon, Stephanie van Eer, Katja Schuurman, Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Lisa Zweerman, Sinan Eroglu, Zoey Ivory van der Koelen, Oscar Aerts en Ella June Henrard.

De regie is ditmaal niet in handen van Johan Nijenhuis, maar van Jon Karthaus. Het script is geschreven door Karthaus en Diederik Jekel.

Costa! uit 2001 is een komedie van Johan Nijenhuis over een groep jongeren die twee weken vakantie vieren in Salou. De film trok 700.000 bezoekers. De hoofdrollen werden gespeeld door Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Daan Schuurmans, Kurt Rogiers en Michiel Huisman. Na de film Costa! volgde er een serie, die vier seizoenen liep bij BNN. Regisseur Nijenhuis werkte ook nog enige tijd aan een prequel die zich tijdens de krakersrellen in de jaren tachtig zou afspelen. Maar dit project kwam nooit van de grond.

Costa!! verschijnt maart 2022 in de bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter