Trailer voor nieuwe Jason Momoa serie See

Apple TV heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aanstaande sci-fi drama serie See, met onze eerste blik op Aquaman acteur Jason Momoa, terwijl hij probeert zijn kinderen te beschermen tegen degenen die hen kwaad willen aandoen. Bekijk de video hieronder!

Serie See

See is een serie die zich afspeelt in een toekomst waarin de mensheid het vermogen heeft verloren om de wereld met het gezichtsvermogen waar te nemen. Het volgt het verhaal van de onverschrokken leider Baba Voss, de vader van een tweeling die eeuwen later is geboren met het mythische vermogen om te zien – die zijn stam moet beschermen tegen een krachtige maar wanhopige koningin die gelooft dat het hekserij is en wil dat ze worden vernietigd.

De serie heeft ook rollen voor Alfre Woodard als Baba Voss’ spirituele leider Paris, Yadira Guevara-Prip als Bow Lion, Nesta Cooper als Haniwa, Sylvia Hoeks als Queen Kane, Archie Madekwe als Kofun, Christian Camargo als Tamacti Jun en Hera Hilmar als Maghra.

Het drama is geschreven door Academy Award-genomineerde Steven Knight (Dirty Pretty Things, Peaky Blinders, The Girl in the Spider’s Web) en geregisseerd door Francis Lawrence (The Hunger Games: Mockingjay, I Am Legend). Knight en Lawrence zullen uitvoerend produceren naast Peter Chernin, Jenno Topping en Kristen Campo voor Chernin Entertainment / Endeavour Content. See wordt op 1 november uitgebracht, exclusief op Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter