Trailer voor nieuwe Mike Myers komedie The Pentaverate

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht voor de komedieserie The Pentaverate, dat afkomstig is van Emmy-winnaar Mike Myers. Het staat gepland om op 5 mei 2022 op de streamer te verschijnen.

The Pentaverate trailer, die je hieronder kunt bekijken, biedt ons een glimp op de acht nieuwe personages die Myers in de serie zal spelen, waaronder een Canadese verslaggever en een complottheoreticus. Het bevat ook onze eerste blik op de personages van Ken Jeong en Keegan-Michael Key.

The Pentaverate trailer

Wat als een geheim genootschap van vijf mannen sinds de Zwarte Plaag van 1347 heeft gewerkt om wereldgebeurtenissen voor het grotere goed te beïnvloeden? Terwijl deze nieuwe serie begint, raakt een onwaarschijnlijke Canadese journalist verwikkeld in een missie om de waarheid te achterhalen en mogelijk de wereld zelf te redden.

The Pentaverate is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Mike Myers. Dit markeert de eerste tv-serie van de Saturday Night Live veteraan als hoofdrolspeler en hij zal acht nieuwe personages spelen, waaronder Ken Scarborough, Anthony Lansdowne, Rex Smith, Lord Lordington, Bruce Baldwin, Mishu Ivanov, Shep Gordon en Jason Eccleston.

Extra cast omvat Ken Jeong als casinomagnaat Skip Cho, Keegan-Michael Key als kernfysicus Dr. Hobart Clark, Debi Mazar als Patty Davis, Richard McCabe als verheven Pikeman Higgins, Jennifer Saunders als de Maester van Dubrovnik en Saester van Dubrovnik, en Lydia West als Reilly Clayton, met Oscarwinnaar Jeremy Irons als verteller.

The Pentaverate is uitvoerend geproduceerd door Tim Kirkby, John Lyons, Tony Hernandez en Lilly Burns voor Jax Media; en Jason Weinberg, met Kirkby ook als regisseur.

The Pentaverate zal bestaan uit zes afleveringen en is vanaf 5 mei te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter