Trailer voor Norm of the North: Keys to the Kingdom

Het is twee jaar geleden dat Lionsgate kwam met Norm of the North en ze hebben zojuist de eerste trailer en poster vrijgegeven voor het komende vervolg, Norm of the North: Keys to the Kingdom, die je hieronder kunt bekijken!

Norm of the North: Keys to the Kingdom

Norm, de nieuw gekroonde ijsbeerkoning van het noordpoolgebied, reist naar New York om de sleutels van de stad te accepteren. Maar Norm gaat van held naar schurk wanneer hij een misdaad in de schoenen geschoven krijgt die hij niet begaan heeft! Terwijl hij probeert zijn goede naam te zuiveren, is er in het Noordpoolgebied een wreed waterbedrijf naar binnen gedrongen en begint het ijs te stelen. Norm moet vertrouwen op zijn vrienden, zowel oude als nieuwe, om zijn goede naam te zuiveren en zijn koninkrijk te redden.

Norm of the North uit 2016 zag Rob Schneider in de titelrol. De film was slechts een klein succes en winst een winst te behalen van $30,5 miljoen op een budget van $18 miljoen en werd slecht ontvangen door critici. Het vervolg wordt geregisseerd door Tim Maltby en Richard Finn op basis van een scenario door Derek Chan. Andy Toth zal de rol van Schneider overnemen. Norm of the North: Keys to the Kingdom draait vanaf januari in de Amerikaanse bioscoop en video on demand.