Trailer voor On Chesil Beach

De zomer in de jaren 60 was misschien wel het beste seizoen voor romantiek, maar het was niet bepaald de meest begripvolle tijd als het gaat om intimiteitsproblemen. Bekijk in onderstaande trailer voor de film On Chesil Beach, hoe het fout kan gaan in de liefde.

On Chesil Beach

Het drama richt zich op een jong stel van drastisch verschillende achtergronden in de zomer van 1962. De film volgt het paar door hun idyllische verkeringsperiode, verkent de film seks en de maatschappelijke druk die gepaard kan gaan met fysieke intimiteit, leidend tot een ongemakkelijke en noodlottige huwelijksnacht.

De film is geadapteerd door Ian McEwan op basis van zijn boek. De hoofdrollen worden gespeeld door Saoirse Ronan (Lady Bird, Brooklyn), Billy Howle (Dunkirk), Anne-Marie Duff, Adrian Scarborough, Emily Watson en Samuel WestOn Chesil Beach is het regiedebuut van Dominic Cooke, een viervoudig Olivier Award-winnende en door BAFTA genomineerde Engelse theaterregisseur en toneelschrijver. Bleecker Street, een in New York City gevestigde filmdistributeur, is de studio achter de productie. Enkele opmerkelijke releases van het bedrijf zijn de biopic Trumbo, komedie drama Captain Fantastic en de komedie Logan Lucky.

On Chesil Beach zal op 18 mei 2018 verschijnen in de Amerikaanse bioscopen.