Trailer voor Orphan: First Kill

Paramount heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Orphan: First Kill, de aanstaande prequel van de horrorthrillerfilm uit 2009. De film moet op 19 augustus in geselecteerde theaters, VOD en op Paramount+ verschijnen.

De video toont de terugkeer van Isabelle Fuhrmans dreigende personage Esther. Het bevat de eerste familie die ze zal proberen te misleiden, terwijl ze zich voordoet als de lang verloren gewaande dochter van een rijk stel.

Orphan: First Kill

Orphan: First Kill trailer

Orphan: First Kill is geregisseerd door William Brent Bell (Stay Alive, The Boy) naar een scenario geschreven door Dave Coggeshall. Het bevat de terugkeer van Isabelle Fuhrman (The Hunger Games, Masters of Sex) als Leena Klammer/Esther, die in de eerste film een ​​rouwende familie bedriegt door zich voor te doen als een negenjarig meisje, dat in werkelijkheid een 33-jarige vrouw is met een zeldzame hormonale stoornis.

In de film reist Esther, nadat ze een briljante ontsnapping uit een Estse psychiatrische inrichting heeft georkestreerd, naar Amerika door zich voor te doen als de vermiste dochter van een rijke familie. Toch ontstaat er een onverwachte wending die haar tegenover een moeder plaatst die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moorddadige “kind”.

Naast Fuhrman zijn er rollen voor Golden Globe-genomineerde Julia Stiles (The Omen, Dexter), Rossif Sutherland (Possessor) en Hiro Kanagawa (Godzilla).

Orphan: First Kill komt van Entertainment One en Dark Castle Entertainment. Producenten zijn onder andere Alex Mace, Hal Sadoff en Ethan Erwin van Dark Castle, evenals James Tomlinson, met David Leslie Johnson-McGoldrick als uitvoerend producent.

De eerste Orphan-film debuteerde in 2009, die werd geregisseerd door Jaume Collet-Serra op basis van een scenario geschreven door David Leslie Johnson-McGoldrick. Het had hoofdrollen voor Vera Farmiga en Peter Sarsgaard.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter