Trailer voor Outer Banks seizoen 2

De schat behoort toe aan de Pogues. We gaan er achteraan! Outer Banks seizoen 2 is vanaf 30 juli te zien, alleen op Netflix. Bekijk hieronder de Outer Banks seizoen 2 trailer.

Outer Banks seizoen 2 trailer

Outer Banks is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina. Als door een orkaan de electriciteit de hele zomer uitvalt, zet dit een reeks clandestiene gebeurtenissen in gang die de vrienden dwingen ingrijpende beslissingen te nemen. De zoektocht naar de vermiste vader van hun aanvoerder, verboden liefdes, een schattenjacht met hoge inzet en het uit de hand lopende conflict tussen de Pogues en hun rivalen zorgen voor een zomer vol mysterie en avontuur die ze nooit zullen vergeten.

In het tweede seizoen bevinden John B en Sarah zich nadat ze op de vlucht zijn geslagen op de Bahama’s, terwijl Kiara, Pope en JJ de situatie thuis flink zien escaleren. De jacht op de goudschat wordt echter voortgezet, hoewel nieuwe vrienden daarbij ook nieuwe vijanden met zich meebrengen.

De serie heeft rollen voor Chase Stokes als John B., Rudy Pankow als J.J., Jonathan Daviss als Pope, Madison Bailey als Kiara, Madelyn Cline als Sarah Cameron, Charles Esten als Ward Cameron, Austin North als Topper en Drew Starkey als Rafe Cameron. Elizabeth Mitchell (Lost) en Carlacia Grant (Greenleaf) voegen zich als nieuwe personages bij de cast.

Outer Banks seizoen 2 is vanaf 30 juli te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter