Trailer voor Outlander seizoen 6

Starz heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Outlander seizoen 6. Bekijk de trailer, samen met de poster, hieronder. Het zesde seizoen zal voornamelijk gebaseerd zijn op het zesde boek in de bestsellerreeks van auteur Diana Gabaldon, getiteld A Breath of Snow and Ashes, en zal uit acht afleveringen bestaan. Outlander seizoen 6 gaat begin 2022 in première op Starz. De releasedatum voor seizoen 7 moet nog worden aangekondigd.

In de korte trailer zien we Jamie (Sam Heughan) en Claire Fraser (Caitriona Balfe), maar ook een korte blik op koppels zoals Brianna (Sophie Skelton) en Roger Mackenzie (Richard Rankin) evenals Jamie’s neef Ian (John Bell) en die lijkt op Malva Christie (Jessica Reynolds), het jonge lid van een familie die deel zal uitmaken van een in seizoen 6.

Outlander seizoen 6 draait om het leven van Claire en Jamie in North Carolina op hun land Fraser’s Ridge, terwijl ze proberen hun huis te beschermen tegen de onvermijdelijke Revolutionaire Oorlog. Jamie zal worden gedwongen om te worstelen met zijn eed aan het Britse leger of om de ware vrijheid in de Nieuwe Wereld te omarmen en aan de kant van de revolutie te vechten.

Outlander seizoen 6 trailer

Outlander seizoen 6 trailer

In het zesde seizoen zien we een voortzetting van de strijd van Claire en Jamie om degenen van wie ze houden te beschermen, terwijl ze door de beproevingen van het leven in koloniaal Amerika navigeren. Het vestigen van een thuis in de Nieuwe Wereld is geen gemakkelijke taak, vooral niet in het wilde achterland van North Carolina – en misschien wel het belangrijkste – tijdens een periode van dramatische politieke onrust. De Frasers streven ernaar om de vrede te bewaren en tot bloei te komen in een samenleving die – zoals Claire maar al te goed weet – onbewust op weg is naar de revolutie. Tegen deze achtergrond, die de geboorte van de nieuwe Amerikaanse natie inluidt, hebben Claire en Jamie samen een huis gebouwd in Fraser’s Ridge. Ze moeten dit huis nu verdedigen, niet alleen tegen externe krachten, maar ook tegen de toenemende strijd en conflicten in de gemeenschap die onder hun hoede is. Voor de Frasers en hun directe familie is ‘thuis’ meer dan alleen een plek waar ze wonen, het is de plek waar ze de basis leggen voor de rest van hun leven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, Caitriona Balfe, John Bell, Jessica Reynolds.

Starz heeft de serie al vernieuwd voor een zevende seizoen, gebaseerd op Gabaldons zevende boek An Echo in the Bone. Hoewel seizoen 7 aanvankelijk was besteld met in totaal 12 afleveringen, wordt het seizoen verlengd tot 16 afleveringen.

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd.

Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries zijn uitvoerend producent.

Outlander seizoen 6 gaat begin 2022 in première op Starz.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter