Trailer voor Palm Springs met Andy Samberg & Cristin Milioti

Hulu en NEON hebben de officiële trailer vrijgegeven van Palm Springs, de aanstaande romantische komediefilm met in de hoofdrol Andy Samberg en Cristin Milioti terwijl ze samen vastzitten in een eindeloze tijdlus. De film gaat in première op Hulu op vrijdag 10 juli. Bekijk de trailer hieronder.

Palm Springs

Wanneer zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en aarzelende bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) een toevallige ontmoeting hebben op een bruiloft in Palm Springs, wordt het ingewikkeld wanneer ze merken dat ze niet in staat zijn om de locatie te ontvluchten, of elkaar.

Naast Golden Globe-winnaar Samberg (Brooklyn Nine-Nine, SNL), zijn er rollen voor Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street), Oscar-winnaar J.K. Simmons (Whiplash), Meredith Hagner (Search Party), Camila Mendes (Riverdale), Tyler Hoechlin (Superman and Lois) en Peter Gallagher (Grace and Frankie).

Palm Springs wordt geregisseerd door Max Barbakow en geschreven door Andy Siara. De film is geproduceerd door Andy Samberg, Becky Sloviter, Akiva Schaffer, Jorma Taccone, Dylan Sellers en Chris Parker, en Gabby Revilla Lugo is uitvoerend producent. De film is geproduceerd door Limelight en Lonely Island Classics met Neon als theatrale distributeur.

De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2020.