Trailer voor Paramount+ film Significant Other

Er is een officiële trailer vrijgegeven voor Significant Other, de aankomende thriller van Paramount+. De film zal exclusief op Paramount+ debuteren op 7 oktober, met een wereldpremière op 6 oktober tijdens New York Comic Con. Bekijk hieronder de officiële trailer van Significant Other.

Significant Other trailer

De film volgt een jong stel dat een afgelegen backpacktocht maakt door de Pacific Northwest en geconfronteerd wordt met sinistere gebeurtenissen waardoor ze beseffen dat alles aan deze plek niet is zoals het lijkt.

De film is geschreven en geregisseerd door Dan Berk en Robert Olsen. Het duo werkte eerder samen met Monroe aan de culthit Villains. Ze schreven en regisseerden ook de film Body. Naast Berk en Olsen, is Dan Kagan producent van de film, evenals Dana Fainaru en Hamish Wright, die optreden als uitvoerende producenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maika Monroe en Jake Lacy.

Significant Other gaat op 7 oktober 2022 exclusief in première op Paramount+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter