Trailer voor Paramount+ serie The Fairly OddParents: Fairly Odder

Paramount+ heeft de officiële trailer onthuld voor The Fairly OddParents: Fairly Odder, Nickelodeon Studios’ hybride live-action/animatie tv-adaptatie van The Fairly OddParents, met de terugkeer van Cosmo en Wanda die de feeënouders worden van twee nieuwe kinderen. De reeks verschijnt 31 maart 2022.

The Fairly OddParents: Fairly Odder trailer, die je hieronder kunt bekijken, introduceert stiefbroers en zussen Viv en Roy terwijl ze hun dromen waarmaken met de hulp van Cosmo en Wanda. Het geeft ons een voorproefje van de gekke wensen die ze zullen doen, zoals het hebben van een massief gouden broek en een extreme make-over van de slaapkamer.

The Fairly OddParents: Fairly Odder speelt zich jaren na het einde van de originele animatieserie af en zal de stemmen bevatten van Susanne Blakeslee en Daran Norris terwijl ze hun respectievelijke rollen van Wanda en Cosmo opnieuw spelen.

The Fairly OddParents: Fairly Odder

The Fairly OddParents: Fairly Odder

In de serie ontwortelt Ty Turner zijn leven om zich te herenigen met zijn middelbare schoolliefde Rachel Ragland, in de stad Dimmsdale. Hij neemt zijn 13-jarige dochter Viv mee in een nieuwe wereld waarin ze niet past. Daar aangekomen vertrouwt haar neef Timmy zijn peetouders, Wanda en Cosmo, toe om haar te helpen zich aan te passen door haar onder hun vleugels te nemen. Viv’s nieuwe stiefbroer Roy, is getuige van de overdracht van de feeën en erft ze ook. De twee broers en zussen moeten samenkomen om de obstakels te overwinnen, allemaal met de hulp van hun nieuwe feeënpeetouders.

Naast Cosmo en Wanda is er een gloednieuwe cast onder leiding van Audrey Grace Marshall (The Flight Attendant) als Viv Turner; Tyler Wladis als Roy Ragland; Laura Bell Bundy (Perfect Harmony) als Roys moeder Rachel Ragland; Ryan-James Hatanaka (Nancy Drew) als Viv’s vader Ty Turner; en Imogen Cohen als hun vriend Zina Zacarias.

The Fairly OddParents: Fairly Odder is uitvoerend geproduceerd door showrunner Christopher J. Nowak en Samantha Martin, met Mike Caron als regisseur en uitvoerend producent van de pilot. Het is geproduceerd door de originele maker van de animatieserie Butch Hartman en Fred Seibert.

De originele serie was van 2001 tot 2017 10 seizoenen in de lucht op Nickelodeon.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter