Trailer voor Peacock reboot serie Queer as Folk

Peacock heeft een officiële trailer uitgebracht voor Queer as Folk, de aanstaande reboot van de klassieke Britse serie, waarin Juliette Lewis en Kim Cattrall te zien zullen zijn. De serie zal vanaf 9 juni 2022 te zien zijn. De video geeft ons een eerste blik op de hoofdcast, terwijl ze een verwoestende tragedie doormaken die hen ofwel sterker zal maken of hun leven zal beheersen. Bekijk de Queer as Folk trailer hieronder.

Queer as Folk

De serie is een levendige herinterpretatie van de baanbrekende Britse serie gemaakt door Russell T. Davies, die een diverse groep vrienden in New Orleans verkent wiens levens worden getransformeerd in de nasleep van een tragedie.

Queer as Folk wordt geleid door Devin Way als Brodie, Fin Argus als Mingus, Jesse James Keitel als Ruthie, CG als Shar, Johnny Sibilly als Noah, en Ryan O’Connell als Julian.

Queer as Folk is geschreven, uitvoerend geproduceerd en gemaakt door Stephen Dunn, met O’Connell en Jaclyn Moore ook als schrijvers en uitvoerende producenten. Het is uitvoerend geproduceerd door Brian Dannelly, Lee Eisenberg, Emily Brecht, de originele Britse seriemaker Russell T. Davies, Nicola Shindler en Louise Pedersen. De serie wordt geproduceerd door UCP, een divisie van Universal Studio Group.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter