Trailer voor Peacock serie The Girl in the Woods

Peacock heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende bovennatuurlijke tienerdrama getiteld The Girl in the Woods, gebaseerd op de korte film van Crypt TV uit 2018 en het vervolg uit 2020. Bekijk de trailer hieronder. Alle acht afleveringen zijn beschikbaar voor streaming vanaf donderdag 21 oktober.

De trailer van Girl in the Woods belicht het mysterie en de gevaren rond een mysterieuze deur in het bos, die mogelijk verband houdt met de verdwijning van vijf mensen. Het gaat over een niet-zo-normale weggelopen tiener die de hulp van haar twee nieuwe vrienden moet inroepen om de monsters te stoppen die uit de deur kwamen.

The Girl in the Woods

The Girl in the Woods

Peacock’s The Girl in the Woods is geschreven en geproduceerd door Jane Casey Modderno. De serie is gebaseerd op Crypt TV’s korte film The Door in the Woods uit 2018, die werd geschreven en geregisseerd door Joey Greene, en het vervolg The Girl in the Woods uit 2020, geschreven door David Calbert, Van Nguyen en geregisseerd door door Roxine Helberg.

Het speelt zich af in de Pacific Northwest en volgt Carrie’s ontsnapping uit haar mysterieuze, sekteachtige kolonie die de wereld beschermt tegen monsters die verborgen zijn achter een geheime deur in het bos. De serie raakt ook hedendaagse sociale kwesties zoals LGBTQ+-discriminatie, de menselijke kosten van milieuactivisme en de gevolgen van ongelijkheid.

De hoofdrollen worden gespeeld door Stefanie Scott (Insidious: Chapter 3) als Carrie, Misha Osherovich (Freaky) als Nolan, Sofia Bryant (I Am Not Okay with This) als Tasha, Will Yun Lee (The Good Doctor) als Arthur Dean, Kylie Liya Page (Social Distance) als Sara, Reed Diamond (13 Reasons Why) als Hosea en Leonard Roberts (The Magicians) als Khalil.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter