Trailer voor Physical seizoen 2 met Rose Byrne

Apple TV+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Physical seizoen 2, het nieuwste seizoen van de komedie/drama serie met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Rose Byrne (Damages, Bridesmaids). De komedie keert terug op 3 juni 2022.

De video, die je hieronder kunt bekijken, laat Sheila zien terwijl ze zich inzet om aan haar eigen fitnessimperium te blijven bouwen. Het toont ook de verschijning van The White Lotus-acteur Murray Bartlett als Vincent Green, een succesvolle fitnessinstructeur, die dient als een inspiratiebron voor wie Sheila wil worden.

Physical seizoen 2

Physical seizoen 2

Physical speelt zich af in het idyllische maar kwetsbare strandparadijs van het zonnige San Diego uit de jaren 80. Sheila Rubin is een schijnbaar plichtsgetrouwe huisvrouw die het bod van haar slimme maar controversiële echtgenoot voor de staatsvergadering steunt. Maar achter gesloten deuren heeft Sheila haar eigen duister grappige kijk op het leven die ze de wereld zelden laat zien. Ze vecht ook tegen een complexe reeks persoonlijke demonen die verband houden met haar zelfbeeld, totdat ze bevrijding vindt in de wereld van aerobics.

Aanvankelijk verslaafd aan de oefening zelf, komt Sheila’s echte weg naar empowerment wanneer ze een manier ontdekt om deze hernieuwde passie te combineren met de ontluikende technologie van videobanden om een ​​revolutionair bedrijf te starten. De serie volgt haar reis van een onderdrukte enabler naar een krachtige, zelfverzekerde economische kracht.

In seizoen 2 heeft Sheila met succes haar eerste fitnessvideo gelanceerd, maar komt nieuwe en grotere obstakels op haar pad tegen. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar man (Scovel) en de waarden die hij vertegenwoordigt, en een gevaarlijke aantrekkingskracht tot iemand anders. En aangezien ze niet langer de enige in de stad is, moet ze een aantal felle nieuwe concurrenten ontlopen op weg naar het opbouwen van een volwaardig fitnessimperium.

Byrne worden vergezeld door Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci, Paul Sparks. Daarnaast speelt Murray Bartlett de nieuwe rol van Vincent ‘Vinnie’ Green, een charismatische fitnessinstructeur, gewichtsverliesgoeroe en pionier van de late-night infomercial.

Physical is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Annie Weisman, die ook fungeert als showrunner. Het wordt geregisseerd door Craig Gillespie (I Tonya, Cruella), Liza Johnson en Stephanie Laing. Uitvoerende producenten zijn Gillespie, Johnson, Laing, Byrne, Alexandra Cunningham, John McNamara, Sera Gamble en Becky Clements van Tomorrow Studios.

Physical seizoen 2 zal vanaf vrijdag 3 juni 2022 te zien zijn bij Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter