Trailer voor Netflix film Pieces of a Woman

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor regisseur Kornél Mundruczó‘s langverwachte dramafilm Pieces of a Woman, met Vanessa Kirby (The Crown) die schittert in een zeer persoonlijk en krachtig drama over een vrouw die door de pijn en het verdriet gaat van het verliezen van een kind tijdens een thuisbevalling. De film zal op 30 december 2020 in geselecteerde bioscopen verschijnen en op 7 januari 2021 te streamen zijn. Bekijk de trailer hieronder!

Pieces of a Woman

Pieces of a Woman op Netflix

In Pieces of a Woman zijn Martha en Sean Carson een stel uit Boston dat op het punt van ouderschap staat en wiens levens onherroepelijk veranderd tijdens een thuisbevalling door een zenuwachtige vroedvrouw (Molly Parker). Ze wordt beschuldigd van criminele nalatigheid en zo begint een jarenlange odyssee voor Martha, die door haar verdriet heen moet terwijl ze lastige relaties doormaakt met haar man en haar dominante moeder (Ellen Burstyn), samen met de vroedvrouw met wie ze voor de rechtbank moet worden geconfronteerd.

De zeer persoonlijke film is het eerste Engelstalige project van Kornél Mundruczó, die regisseerde op basis van een script geschreven door Kata Wéber op basis van een gedeelde persoonlijke ervaring met Mundruczó.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa Kirby, Ellen Burstyn, Shia LaBeouf, Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Schlesinger, Benny Safdie, Jimmy Fails.

Pieces of a Woman is een BRON Studios presentatie van A Little Lamb-productie in samenwerking met Creative Wealth Media en Proton Cinema. De film is uitvoerend geproduceerd door regisseur Martin Scorsese met Kevin Turen, Ashley Levinson en Aaron Ryder als producers. Het is uitvoerend geproduceerd door Sam Levinson, Stuart Manashil, Viktória Petrányi, Jason Cloth, Richard McConnell, Suraj Maraboyina, Aaron L. Gilbert en Steven Thibault.

De film ging in wereldpremière op de Venice International in 2020, waar Kirby de Volpi Cup voor beste actrice won. Critici die de film hadden gezien, voorspelden ook dat het een sterke kanshebber zou zijn voor de 2021 Academy Awards, waarbij Kirby mogelijk haar eerste Oscar-nominatie voor Beste Actrice zou verdienen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter