Trailer voor Pixie met Olivia Cooke en Alec Baldwin

Minder dan een week nadat Saban Films de Noord-Amerikaanse distributierechten voor de komische thriller had verworven, heeft Paramount Pictures UK de eerste trailer uitgebracht voor Pixie, met Olivia Cooke (Ready Player One) en Alec Baldwin in de hoofdrol. De trailer is hieronder te zien!

Pixie trailer

De film draait om Pixie (Cooke), die de dood van haar moeder wil wreken door een overval te bedenken. Haar plannen lopen mis en ze vindt zichzelf op de vlucht door het wilde Ierse platteland met twee jonge mannen (Hardy, McCormack) die worden achtervolgd door een psychotische huurmoordenaar en een bende priester met wapens. Ze moet het tegen iedereen opnemen en het patriarchaat op zich nemen om het recht op te eisen om haar eigen leven vorm te geven.

Pixie heeft ook rollen voor Ben Hardy (Bohemian Rhapsody, X-Men: Apocalypse), Daryl McCormack (Peaky Blinders) en Golden Globe-genomineerde Colm Meaney (The Banker, Layer Cake).

Barnaby Thompson (St. Trinians) regisseerde en produceerde de komische thriller op basis van een script van Preston Thompson (Kids in Love). James Clayton (My Generation, Pride) produceerde ook met Ingenious Media’s Peter Touche (Unhinged, Military Wives, Blinded by the Light) en Samantha Allwinton als uitvoerende producenten.

Jonathan Saba en Bill Bromiley onderhandelden namens de filmmakers over de deal voor Saban Films, samen met Endeavour Content. Endeavour Content verzorgt ook de internationale verkoop.

Pixie staat momenteel gepland voor een release op 25 oktober in het Verenigd Koninkrijk, terwijl een Noord-Amerikaanse release nog moet worden gekozen door Saban.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter