Trailer voor Predator-film Prey

Vandaag heeft 20th Century Studios de eerste trailer vrijgegeven voor de Predator-film Prey. De film is onderdeel van de Predator franchise en speelt zich 300 jaar geleden af ​​in de wereld van de Comanche Nation. Bekijk de trailer hieronder. Prey zal in Nederland exclusief op Disney Plus te zien zijn. In de Verenigde Staten verschijnt de film op Hulu.

Prey 

Trailer voor Prey 

Prey is een geheel nieuwe actiethriller van 20th Century Studios geregisseerd door Dan Trachtenberg (The Boys, 10 Cloverfield Lane) en is het nieuwste deel in de Predator-franchise. Prey speelt zich 300 jaar geleden af ​​in de Comanche Nation en is het verhaal van de jonge vrouw Naru, een felle en zeer bekwame krijger. Ze is opgegroeid in de schaduw van enkele van de meest legendarische jagers die door de Great Plains zwerven, dus wanneer gevaar haar kamp bedreigt, gaat ze op pad om haar mensen te beschermen. De prooi die ze achtervolgt en uiteindelijk confronteert, blijkt een hoogontwikkeld buitenaards roofdier te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende confrontatie tussen de twee tegenstanders.

Prey is geregisseerd door Dan Trachtenberg, geschreven door Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone) en geproduceerd door John Davis (Jungle Cruise, The Predator) en Jhane Myers, met Lawrence Gordon, James E. Thomas, Marty Ewing, Marc Toberoff en John C. Thomas als uitvoerende producenten.

De filmmakers waren vastbesloten om een ​​film te maken die een nauwkeurig beeld geeft van de Comanche en een niveau van authenticiteit brengt dat trouw blijft aan de inheemse volkeren. Myers, een veelgeprezen filmmaker, Sundance Fellow en zelf lid van de Comanche-natie, staat bekend om haar aandacht en toewijding aan films over de Comanche- en Blackfeet-naties en haar passie voor het eren van de erfenissen van de inheemse gemeenschappen. Als gevolg hiervan bevat de film een ​​cast die bijna volledig bestaat uit het talent van Native en First Nation, waaronder Amber Midthunder (The Ice Road, Roswell, New Mexico), nieuwkomer Dakota Beavers, Stormee Kipp (Sooyii), Michelle Lijster (The Journey Home), Julian Black Antelope (Tribal).

Prey wordt geproduceerd door 20th Century Studios en zal in Verenigde Staten op Hulu worden uitgebracht. In Nederland zal de film vanaf augustus op Disney Plus te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter