Trailer voor Pretty Little Liars: Original Sin

Pretty Little Liars is klaar om binnenkort terug te keren. HBO heeft onthuld dat de HBO Max serie Pretty Little Liars: Original Sin op 28 juli 2022 in première gaat. De serie zal debuteren met drie afleveringen op 28 juli, gevolgd door twee afleveringen op 4 en 11 augustus, voordat de laatste drie afleveringen op 18 augustus 2022 verschijnen. De serie is het vierde deel in de Pretty Little Liars-franchise en introduceert een gloednieuwe groep Little Liars.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer voor Pretty Little Liars: Original Sin.

Pretty Little Liars: Original Sin trailer

Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een groep tienermeisjes – een gloednieuwe set van Little Liars – gekweld door een onbekende aanvaller en moeten ze boeten voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan… evenals hun eigen. In het donkere, coming-of-age, horror drama Pretty Little Liars: Original Sin bevinden we ons mijlenver verwijderd van Rosewood, maar binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum – in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie.

De cast bestaat uit namen als Chandler Kinney, Maia Reficco, Bailee Madison, Zaria, Malia Pyles, Alex Aiono, Mallory Bechtel, Eric Johnson.

Gebaseerd op de boekenreeks van Sara Shepard, is de reboot van Pretty Little Liars uitvoerend geproduceerd en geschreven door Riverdale-maker Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring. Uitvoerende producenten zijn Michael Grassi, Caroline Baron en Alloy’s Leslie Morgenstein en Gina Girolamo.

De serie is een productie van Warner Bros. Television, Muckle Man Productions van Aguirre-Sacasa en Alloy Entertainment, de studio achter shows als Gossip Girl, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en You.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter