Trailer voor Prime Video serie Mammals

Prime Video heeft een teaser-trailer uitgebracht voor Mammals, het aankomende komediedrama met in de hoofdrollen James Corden en Sally Hawkins. De video toont een chef wiens leven compleet verandert nadat hij de geheimen van zijn vrouw heeft ontdekt. De serie zal verschijnen op 11 november exclusief op Prime Video.

Mammals 

In dit komische drama komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we ‘de ware’ hebben gevonden?

Mammals volgt het verhaal van Jamie (James Corden), een chef-kok wiens wereld in elkaar stort wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling). Jamie gaat op jacht naar antwoorden met behulp van zijn zwager Jeff (Colin Morgan). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamie’s zus Lue (Sally Hawkins) groter.

De zesdelige serie, geschreven door tweevoudig Olivier en Tony Award-winnaar Jez Butterworth, gaat over de complexiteit van het huwelijk: er is verdriet, rouw, spanning, liefde, vriendschap, verraad en een vleugje magisch realisme.

De serie is geregisseerd door Stephanie Laing (Made for Love, Physical) en geproduceerd door Street Hassle in samenwerking met Vertigo Films en Fulwell 73. De serie wordt wereldwijd gelanceerd, exclusief op Prime Video op 11 november.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter