Trailer voor Prime Video serie The English met Emily Blunt

Prime Video heeft de volledige trailer vrijgegeven van The English, de aankomende western serie met in de hoofdrollen Emily Blunt en Chaske Spencer. Alle zes afleveringen zullen op 11 november verschijnen op Prime Video, na de Britse première op BBC Two en BBC iPlayer.

The English Prime Video

The English op Prime Video 

De miniserie neemt de kernthema’s identiteit en wraak om een ​​uniek meeslepende parabel over ras, macht en liefde te vertellen. Een aristocratische Engelse, Lady Cornelia Locke, en een ex-cavalerieverkenner van Pawnee, Eli Whipp, komen samen in 1890 midden-Amerika om een ​​gewelddadig landschap te doorkruisen dat gebouwd is op dromen en bloed. Beiden hebben een duidelijk besef van hun lot, maar geen van beiden is zich ervan bewust dat het geworteld is in een gedeeld verleden. Ze worden geconfronteerd met steeds angstaanjagende obstakels die hen fysiek en psychologisch tot het uiterste zullen testen. Maar naarmate elk obstakel wordt overwonnen, komen ze dichter bij hun uiteindelijke bestemming: de nieuwe stad Hoxem, Wyoming. Het is hier, na een onderzoek door de lokale sheriff Robert Marshall en de jonge weduwe Martha Myers naar een reeks bizarre en macabere onopgeloste moorden, dat de volledige omvang van hun verweven geschiedenis echt zal worden begrepen, en ze zullen oog in oog komen te staan met de toekomst.

The English is gemaakt, uitvoerend geproduceerd, geregisseerd en geschreven door Hugo Blick. Naast Emily Blunt en Chaske Spencer zijn er rollen voor Stephen Rea (The Shadow Line), Valerie Pachner (A Hidden Life), Rafe Spall (The Salisbury Poisonings), Tom Hughes (A Discovery of Witches), Toby Jones (Marvellous) en Ciarán Hinds (The Terror).

The English is uitvoerend geproduceerd door Blunt en Greg Brenman, met Colin Wratten als producer. Het wordt geproduceerd door Wolf Gait Productions L.td

Alle zes afleveringen zullen op 11 november debuteren op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter