Trailer voor Prime Video serie Three Pines met Alfred Molina

Prime Video heeft de eerste trailer uitgebracht voor Three Pines, het aankomende mysteriethriller-drama met in de hoofdrol Emmy-genomineerde Alfred Molina. De serie zal in december verschijnen op de streamer.

De video introduceert Molina’s hoofdinspecteur Armand Gamache terwijl hij wordt ingeschakeld om een ​​verrassende meervoudige moordzaak te onderzoeken in het idyllische titelstadje, waar alles doodgewoon lijkt.

Three Pines

Three Pines

De serie volgt hoofdinspecteur Armand Gamache van de Sûreté du Québec, een man die dingen ziet die anderen niet zien: het licht tussen de scheuren, het mythische in het alledaagse en het kwade in het ogenschijnlijk gewone. Terwijl hij een golf van moorden onderzoekt in Three Pines, een schijnbaar idyllisch dorp, ontdekt hij lang begraven geheimen en wordt hij geconfronteerd met een paar van zijn eigen geesten.

Three Pines is gebaseerd op de misdaadromans van de Canadese auteur Louise Penny, waarin hoofdinspecteur Gamache centraal staat. Naast Alfred Molina zijn er rollen voor Rossif Sutherland, Elle-Máijá Tailfeathers, Tantoo Cardinal, Clare Coulter, Sarah Booth, Anna Tierney, Julian Bailey, Frédéric-Antoine Guimond, Pierre Simpson, Tamara Brown, Marie-France Lambert, Frank Schorpion, Marcel Jeannin, Georgina Lynn Lightning, Crystle Lightning, Isabel Deroy-Olson en Anna Lambe.

Three Pines is afkomstig van Amazon Studios en Left Bank Pictures. Uitvoerende producenten zijn Molina, Andy Harries, Sharon Hughff, John Phillips, Sam Donovan en hoofdschrijver Emilia di Girolamo. Catherine Tregenna schreef twee extra afleveringen, met de regie van Sam Donovan, Tracey Deer en Daniel Grou. Het wordt geproduceerd door John Griffin, terwijl Tracey Deer en Katsitsionni Melissa Fox dienen als inheemse consultants. IllumiNative adviseert ook over de serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter