Trailer voor Prime Video’s The Voyeurs

Prime Video heeft de trailer vrijgegeven van The Voyeurs. Deze kun je hieronder bekijken. De film is vanaf 10 september te zien op Prime Video.

The Voyeurs

The Voyeurs

Nadat ze zijn verhuisd naar een prachtig loft-appartement in Downtown Montreal, raakt een jong stel (Sydney Sweeney en Justice Smith) steeds meer geïnteresseerd in het seksleven van hun excentrieke buren aan de overkant van de straat (Ben Hardy en Natasha Liu Bordizzo). Wat begint als een onschuldige nieuwsgierigheid verandert langzaam in een ongezonde obsessie, nadat ze ontdekken dat één van deze buren de ander bedriegt. Verleiding en verlangen zorgen ervoor dat hun levens op onverwachte manieren met elkaar verstrengeld raken, met dodelijke gevolgen. The Voyeurs brengt nieuw leven in het vergeten genre van erotische thrillers en stelt de vraag: “Is het oké om te kijken?”

Hoofdrollen zijn er voor Sydney Sweeney, Justice Smith, Ben Hardy, Natasha Liu Bordizzo, Katharine King.

De film is geschreven en geregisseerd door Michael Mohan. De producenten zijn Greg Gilreath en Adam Hendricks.

The Voyeurs is vanaf 10 september te zien op Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter