Trailer voor Quibi serie Wireless met Tye Sheridan

Quibi heeft de officiële trailer vrijgegeven voor uitvoerend producent Steven Soderbergh‘s aanstaande survival-thriller serie Wireless. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Ready Player One-acteur Tye Sheridan die vast komt te zitten in de middle of nowhere met alleen zijn mobiele telefoon als zijn reddingslijn. De serie zal zijn debuut maken op maandag 14 september.

Wireless serie

Quibi serie Wireless

In Wireless rijdt student Andy Braddock (Sheridan) op een schaars bereden weg diep in de bergen van Colorado naar een oudejaarsfeestje om te proberen een relatie met zijn ex-vriendin nieuw leven in te blazen. Afgeleid door zijn telefoon komt Andy in botsing met een sneeuwbank en stormt hij in een ravijn. Andy is gewond en alleen en wendt zich tot zijn snel mobiel voor redding, maar hulp is verre van een telefoontje verwijderd.

Van uitvoerend producent Steven Soderbergh komt een spannende thriller als geen ander, aangezien de kijker het verhaal in eigen handen neemt. Twee verhalen spelen zich tegelijkertijd af: kijk horizontaal voor een filmische weergave; draai verticaal om Andy’s telefoon als de jouwe te ervaren, terwijl hij vecht om in leven te blijven.

In de serie zijn er ook rollen voor Golden Globe-genomineerde Andie MacDowell (Four Weddings and a Funeral), Lukas Gage (Euphoria), Francesca Reale (Stranger Things) en Mace Coronel (Nicky Ricky Dicky and Dawn).

De serie is gemaakt door nieuwkomers Zach Wechter en Jack Seidman, die ook zullen dienen als uitvoerende producenten en Wechter zal ook regisseren. Michael Sugar, Cathy Konrad en Danny Sherman zullen samen met Propagate’s Ben Silverman, Howard Owens, Rodney Ferrell en Greg Lipstone uitvoerend produceren. Wireless is een coproductie van Pickpocket, Treeline Film en Propagate.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter