Trailer voor Ray Donovan seizoen 6

Showtime heeft aangekondigd dat seizoen zes van de hit dramaserie Ray Donovan op zondag 28 oktober in première zal gaan. Ze hebben ook de eerste officiële teaser-trailer van het komende nieuwe seizoen uitgebracht, die kun je hieronder bekijken.

Als seizoen zes van Ray Donovan begint, zien we dat Ray (Liev Schreiber) zijn leven zowel persoonlijk als professioneel herbouwt in New York City. Nadat hij gered is van een kogel in de East River, brengt zijn redder, een agent genaamd Mac (Domenick Lombardozzi) Ray binnen in de broederschap van het politiebureau van Staten Island. Terwijl hij deze nieuwe wereld van broederschap en corruptie verkent, komt Ray opnieuw te werken voor mediamagnaat Sam Winslow (Susan Sarandon). Sam gaat samengewerkt met burgemeesterskandidaat van New York, Anita Novak (Lola Glaudini), een samenwerking die Ray op gespannen voet zet met zijn nieuwe vrienden in Staten Island.

Ray Donovan heeft ook rollen voor Eddie Marsan (The World’s End), Dash Mihok (Before I Wake), Katherine Moennig (Three Rivers), Pooch Hall (The Game), Kerris Dorsey (Moneyball), Devon Bagby (Broken Ghost) en Graham Rogers (Quantico).

Het seizoen met 12 afleveringen is momenteel in New York in productie. Ray Donovan wordt uitvoerend geproduceerd door David Hollander, Mark Gordon, Bryan Zuriff en Lou Fusaro en is gemaakt door Ann Biderman.