Trailer voor Raymond & Ray met Ewan McGregor & Ethan Hawke

Er is een officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende Apple-film Raymond & Ray, waarin het broederlijke duo Ewan McGregor en Ethan Hawke samenkomt tijdens de begrafenis van hun vader. De film, die afkomstig is van Rodrigo García en Alfonso Cuarón, wordt op 14 oktober 2022 in de bioscoop uitgebracht, voordat hij op 21 oktober 2022 te streamen is via Apple TV+.

Bekijk hieronder de trailer van Raymond & Ray.

Raymond & Ray

Raymond and Ray is geschreven en geregisseerd door Rodrigo García (Albert Nobbs). Het draait om het verhaal van de titulaire halfbroers, die in de schaduw van een vreselijke vader hebben geleefd. Op de een of andere manier hebben ze elk nog steeds gevoel voor humor, en zijn begrafenis is een kans voor hen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Er is woede, er is pijn, er is dwaasheid, maar er kan tevens liefde zijn.

De film is geproduceerd door de met een Oscar bekroonde filmmaker Alfonso Cuarón, Bone Curtis en Julie Lynn voor Mockingbird Pictures. Het wordt uitvoerend geproduceerd door Gabriela Rodriguez en Shea Kammer.

Hoofdrolspeler McGregor keerde onlangs terug naar de wereld van Star Wars voor de Obi-Wan Kenobi serie van Disney+, waar hij zijn rol als de Jedi Master hernam. Hij zal hierna ook te zien zijn in Guillermo del Toro’s Pinocchio film.

Het was ook een druk jaar voor Hawke, want hij speelde in de Marvel Studios Disney+ serie Moon Knight, evenals in Robert Eggers’ Viking wraakfilm The Northman en Blumhouse’s horrorfilm The Black Phone. Vervolgens zal hij de hoofdrol spelen in Knives Out 2 van Netflix, die in november in de bioscoop verschijnt en op 23 december 2022 op Netflix in première gaat.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter