Trailer voor Rogue One spin-off serie Andor

Disney+ heeft een teaser-trailer uitgebracht voor de aanstaande Star Wars: Rogue One spin-off, Andor. De reeks volgt de avonturen van rebellenspion Cassian Andor (Diego Luna) tijdens de vormende jaren van de rebellie en voorafgaand aan de gebeurtenissen in Rogue One. De serie gaat over spionage en gewaagde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van een meedogenloos rijk. Bekijk de trailer hieronder!

Andor serie op Disney Plus

De serie met 12 afleveringen speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen in Rogue One af en wordt beschreven als een “spannende spionage-thriller”. De productie van de serie begon minder dan drie weken geleden in Londen. Andor debuteert in 2022 op Disney +.

De cast voor de serie bestaat uit Luna, Genevieve O’Reilly, Denise Gough, Stellan Skarsgård, Kyle Soller, Adria Arjona. Alan Tudyk zal naar verwachting terugkeren als Cassian’s droid-sidekick K-2SO. Terwijl karakterdetails voor de rollen van Gough en Arjona momenteel geheim worden gehouden, keert O’Reilly terug naar haar rol van senator van de Republiek en mede-oprichter en leider van de Rebel Alliance Mon Mothma na haar eerste optreden in Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

Andor wordt geproduceerd door Tony Gilroy, die eerder de opnames voor Rogue One regisseerde. Van Gilroy werd oorspronkelijk verwacht dat hij de drie afleveringen zou regisseren, maar hij werd gedwongen de positie op te geven aan Toby Haynes vanwege pandemie-gerelateerde reisproblemen. Hij blijft echter de showrunner en uitvoerend producent van de serie.

In Rogue One werkt een groep onwaarschijnlijke helden samen op een missie om de plannen te stelen van de Death Star, het ultieme vernietigingswapen van het rijk. Deze belangrijke gebeurtenis in de Star Wars-tijdlijn brengt gewone mensen samen die ervoor kiezen om buitengewone dingen te doen, en daardoor onderdeel worden van iets groters dan zijzelf.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter