Trailer voor Russian Doll seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Russian Doll seizoen 2, met de terugkeer van Natasha Lyonne (Orange Is the New Black) in haar Emmy en Golden Globe-genomineerde rol van Nadia. De serie keert op woensdag 20 april terug met zeven nieuwe afleveringen. Bekijk de trailer hieronder.

Russian Doll seizoen 2 trailer

Russian Doll seizoen 2 trailer

Vier jaar nadat Nadia en Alan samen aan de tijdlus van het sterfelijk leven zijn ontsnapt, zal seizoen 2 existentiële thema’s blijven onderzoeken via een vaak humoristische en sci-fi-lens. In dit seizoen ontdekken Nadia en Alan een lot dat nog erger is dan de eindeloze dood en duiken ze dieper in hun verleden door een onverwacht tijdportaal op een van de meest beruchte locaties van Manhattan. In eerste instantie ervaren ze dit als een steeds groter wordend, tijdperk-overspannend, intergenerationeel avontuur, maar ze ontdekken al snel dat deze buitengewone gebeurtenis misschien meer is dan ze hadden verwacht en samen moeten ze op zoek naar een uitweg.

Russian Doll is geschreven en geregisseerd door Natasha Lyonne, die de serie samen met Leslye Headland en Amy Poehler heeft gemaakt. Naast de hoofdrol, dient ze ook als showrunner en uitvoerend producent.

Naast Lyonne zijn er rollen voor Charlie Barnett, Annie Murphy, Carolyn Michelle Smith en Sharlto Copley.

Russian Doll is uitvoerend geproduceerd door Alex Buono, Amy Poehler voor Paper Kite Productions, Leslye Headland, Lilly Burns voor Jax Media, Tony Hernandez voor Jax Media, Dave Becky voor 3 Arts, Kate Arend voor Paper Kite Productions, Regina Corrado en Allison Silverman .

Russian Doll seizoen 2 is vanaf 20 april 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter