Trailer voor Santa Clarita Diet seizoen 3

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Santa Clarita Diet, net op tijd voor Valentijnsdag. In overeenstemming met het thema van ware liefde, ondanks alle obstakels, mixt de trailer de traditionele huwelijksgeloften in een meer accurate weergave van de liefde van de Hammonds – ondanks de zombificatie. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Santa Clarita Diet seizoen 3

De vernieuwing werd in mei aangekondigd nadat we in het tweede seizoen zagen dat de Hammonds zich probeerden aan te passen aan Sheila’s inmiddels geavanceerde undead state – hoewel ze wanhopig probeert vast te houden aan haar levensstijl in de buitenwijken en niet wil worden gedefinieerd als gewoon een monster. Helaas, terwijl het gezin duidelijk beter is geworden in moord, begint het aantal vermisten in Santa Clarita zich op te stapelen en gaat het niet langer onopgemerkt voorbij.

De serie heeft hoofdrollen voor Drew Barrymore (Blended, 50 First Dates) en Timothy Olyphant (Justified, Deadwood) als tortelduifjes Sheila en Joel Hammond. Santa Clarita Diet seizoen 1 en 2 zijn nu beschikbaar op Netflix en seizoen 3 gaat in première op 29 maart.