Trailer voor Santa Inc. met Sarah Silverman & Seth Rogen

HBO Max heeft de officiële trailer uitgebracht voor Santa Inc., de aankomende animatieserie voor volwassenen, met de stemmen van Sarah Silverman en Seth Rogen. De serie van 8 afleveringen is vanaf 2 december beschikbaar op de streamer.

De trailer toont een vrouwelijke elf terwijl ze aan iedereen probeert te bewijzen dat ze het waard is om de eerste vrouwelijke kerstman in de geschiedenis van Kerstmis te worden. Het belicht de obstakels en problemen waarmee ze te maken zal krijgen om te passen bij de jongensclub van de Noordpool en hun patriarchale regels.

Santa Inc.

Santa Inc. serie

De serie vertelt het verhaal van Candy Smalls, de hoogste vrouwelijke elf op de Noordpool. Als de opvolger van de kerstman op kerstavond door Amazon wordt gekidnapt, gaat Candy voor haar ultieme droom: de eerste vrouwelijke kerstman in de geschiedenis van Kerstmis worden.

Santa Inc. is een serie gemaakt en geschreven door Alexandra Rushfield, die ook dienst doet als showrunner. De stemmencast bestaat uit Sarah Silverman (Wreck-It Ralph) als Candy Smalls en Seth Rogen (Monsters vs. Aliens) als Santa. Daarnaast zijn er rollen voor Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Craig Robinson, Nicholas Braun, Maria Bamford en Joel Kim Booster.

Santa Inc. is een productie van Lionsgate Television en Point Gray Pictures. Silverman, Rogen, Rushfield, Amy Zvi, Evan Goldberg, James Weaver en Joshua Fagen produceren samen met Rosa Tran, Seth Green, John Harvatine IV, Matthew Senreich, Eric Towner en Chris Waters.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter